et-loader

Trifinity flywheel VIP GRUPP

Den mest heltäckande 16 veckors online gruppen

I SAMARBETE MED

Träna var du vill

med kBoxen

Det är så fantastiskt som det låter. Du kan träna precis var du vill och när du vill. KBoxen är liten, lätt och kan förvaras i garderoben, under sängen eller soffan. Smidig att ta fram och lägga bort. Kboxen packas lätt med i bilen till stugan, jobbresan eller andra tillfällen när du helt enkelt är ”on the go”. Att ta gymmet med sig och skapa ändlösa möjligheter till aktivitet och träning på denna nivå har aldrig varit lättare. 

Över 40 rörelser och övningar för hela kroppen – det täcker faktiskt det mesta. Kboxen är ett otroligt redskap för både dig som enbart vill använda dig av den för att komma i form och för dig som vill använda den som ett komplement till din nuvarande träning och idrottsform. Vi ser otrolig potential i maskinen och det är bara fantasin som sätter gränserna på vad den kan göra – Något som vi för övrigt är mycket bra på när det kommer till träning.

 • Ta "gymmet" med dig vart du än åker
 • Anpassar sig automatiskt till just din nivå
 • Över 40 olika rörelser och övningar för hela kroppen
 • Lätt, smidig och enkel att använda
 • Ingår 3 olika svänghjul, kbar, kgrips, hip belt, drive belt, angle adjuster och flywheel bag

FLYWHEEL-GRUPPENS

TRÄNINGSPROGRAM

Flywheel-gruppens träningsprogram är byggda och framtagna av Trifinity Training:s egna utbildade och licenserade Exxentric-training coacher och personliga tränare. Tillsammans med Exxentrics produktspecialister har vi tagit fram de effektivaste övningarna, kombinationerna och teknikerna för att uppnå maximala resultat av träningen. Programmen är noggrant strukturerade där varje muskelgrupp får en optimal träningsvolym och den vila som behövs för återhämtning. Vi instruerar dig från ditt första steg och repetition du tar med kBoxen och bygger vidare vartefter du utvecklas. Det finns ingen speciell nivå du behöver vara på för att komma igång – träningen anpassas helt därifrån du står just nu. Med bilder, texter och videoinstruktioner för varje övning kommer vi, tillsammans, att lyckas!

 • Ingen tidigare erfarenhet kring svänghjulsträning behövs. Vi lär dig allt du behöver!
 • Flywheel - träningsprogram
 • Kontinuerligt nya inspirerande träningsprogram
 • Motiverande, inspirerande och roliga träningspass
 • Personlig coachning och kontinuerliga justeringar

Personligt utformat kostprogram

Optimerar din kost

Kosten svarar för en mycket stor del av dina resultat. Därför sätter vi ett stort fokus på att hitta en fungerande långsiktig lösning för just dig. Vi bygger kosten med din nuvarande kost, livsstil och mål som grund. Baserat på din kostdagbok, som vi går igenom och analyserar, bygger vi steg för steg upp och optimerar din kost enligt de målsättningar du har: viktnedgång, muskelbyggning, konditionsökning eller hitta en hälsosam rutin som fungerar för dig. Inga radikala svängningar till höger och vänster som oftast slutar med ett avbrott efter en tid. Vi lägger, som alltid, fokus på enkelhet: lätt att handla, lätt att tillreda och lätt att äta. Vi har gång på gång sett att det här sättet fungerar och därför kommer vi självklart fortsätta med det.

 • Analys av kostdagbok
 • Personligt utformade kostprogram
 • Rådgivning, förslag och justeringar för att optimera din kost

Trifinity Flywheel VIP grupp

eget logg-in konto hos oss

Alla Trifinity Flywheel trainings medlemmar får ett eget konto med tillgång till gruppens VIP-sida. Denna fantastisk grupp är endast tillgänglig för dig. Här startar resan mot dina mål, din utveckling, ökade prestationer och ett hälsosammare liv. Vi tar hand om dig från det att du lämnar in din ansökan och ser till att du kommer igång på rätt sätt. Här delar vi också med oss olika träningstips, kosttips, frågor och svar och mycket mer. Allt steg för steg och väl strukturerat så att du håller motivationen att fortsätta resan mot dina mål. Alla medlemmar är anonyma på sidan. Frågor och veckovisa check-ins hamnar genom säkra formulär till oss och återkoppling på dessa sker direkt till dig. Vi har alltid jobbat nära våra klienter och med våra VIP-grupper har vi tagit steget längre och kan verkligen göra det på bästa möjliga sätt. Allt sparat på ett och samma ställe!

 • Tillgång till Trifinity Flywheel VIP-Grupp
 • Allt strukturerat, steg för steg, så att du kommer igång och upprätthåller den här resan du nu startar.
 • Veckovisa check-ins, kost- och träningstips
 • Frågor och svar
 • All info och material sparat på en och samma plats

Trifinity Flywheel medlemskap

16 veckors online grupp

 • kBox och tillbehör
  Din utrustning under hela medlemskapets längd. Läs mer under "frågor och svar" längst ner på sidan.
 • Träningsprogram med videor och instruktioner
 • Personligt utformade kostprogram
 • Tillgång till VIP-Grupp
 • Veckovisa uppdateringar
 • Obegränsad support - stöd och rådgivning 24/7
 • Motivation, inspiration och vägledning
 • Få tillgodo 236€ om du vill köpa kBoxen
(189€) 119€/mån

Pris inklusive moms. Medlemskapet betalas månadsvis i rater.
I priset ingår kBoxen som är din under hela gruppens längd.
Till första raten tillkommer postavgift av kBoxen på 59€. Postavgift tillkommer också om du vill skicka tillbaka kBoxen efter avslutad grupp.

Gratis retur vid överenskommen plats inom Vasa och Korsholm området (Finland).

få tillgodo 236€ efter avslutad grupp

Med stor sannolikhet vill du fortsätta att träna med kBoxen efter avslutad grupp – det är faktiskt så kul och effektivt att träna med den. Vi har tänkt på det här och du har tillgodo 236€ om du vill köpa kBoxen. Du kan också  fortsätta hyra den.

Du har 4 månader tid att fundera på det – först kör vi Trifinity Flywheel VIP gruppen! Häng med!

”Att ta gymmet med sig och skapa ändlösa möjligheter till aktivitet och träning på denna nivå har aldrig varit lättare. En helt fantastisk möjlighet i den tid vi lever i just nu.”- Robert

Ansök för en plats

Trifinity Flywheel-gruppen startar 30.8.2021 och har begränsat antal platser. Vänta därför inte för länge med din ansökan. Vi ser framemot att höra från dig!

VARFÖR DU BEHÖVER ANSÖKA FÖRST

Vi vill hålla det vi lovar och kunna ge våra klienter den bästa möjliga coachingen. Vi vill kunna ge var och en av er den tid, omsorg och fokus som ni förtjänar. Därför måste vi hålla ett begränsat antal klienter som kan coachas per gång. Vi jobbar inte för kvantitet utan kvalitet.

Det är då vi — tillsammans — lyckas.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Vad är en kBox?

Exxentrics kBox utnyttjar svänghjulsprincipen för att skapa optimalt motstånd/kraft i de koncentriska och excentriska faserna vid styrketräning. Svänghjulet och boxens utformning ger unika fördelar för effektivast möjliga träning. Kboxen ger ett steglöst motstånd utan behov att byta vikter. Den väger endast 15kg och med dess kompakta mått är den både lätt att placera, flytta och ta med ”on the go”. Perfekt för dig som vill använda dig av den som ett komplement till din nuvarande träning, för dig som inte tränar på ett gym eller helt enkelt vill hitta nya, roliga och effektiva sätt att träna på.

Vad betyder det att jag får tillgodo 236€ om jag vill köpa kBoxen?

Med största sannolikhet så kommer många av er att vilja köpa kBoxen efter avslutad grupp. Det här har vi som sagt tänkt på och det är faktiskt så bra som det låter – du får 236€ tillgodo när du köper din kBox. Det betyder att vi drar av den summan, 236€, från kBoxens pris. Det är verkligen en grym deal! Du har 4 månader att fundera på det och du får i slutet av gruppen enkelt fylla i om du vill använda dig av dealen eller inte.

Ingår faktiskt både kBoxen och coachingen i priset?

Jadå! Allt vi berättat om ovan ingår i priset. Kboxen blir din träningsutrustning under hela gruppens längd och du betalar endast postavgiften i början av gruppen och om du vill skicka tillbaka den efter avslutad grupp. Observera att du går miste om tillgodo-summan på 236€ om du skickar tillbaka den. Den fås endast om du vill köpa kBoxen.

Kan jag komma med även fast jag aldrig tränat med kBox tidigare?

Ja! Det är det bästa med det här – den passar alla oavsett vilken nivå man är på! Den här träningen kommer, med kBoxen och tillsammans med vår coaching, anpassa sig automatiskt för dig och den nivå du är på just nu. Detta utan att behöva gå till gymmet eller bygga ett hemmagym som bränner hål i plånboken. Fantastiskt!

Hur går jag tillväga om jag vill fortsätta hyra kBoxen efter avslutad grupp?

Vi kommer ge dig all information du behöver på VIP-sidan när vi närmar oss slutet av gruppen. Du kommer kunna välja om du vill köpa kBoxen, fortsätta hyra den (59€/mån) eller skicka tillbaka den. Vi sköter allt det administrativa och det enda du behöver göra är välja hur du vill fortsätta. Så lätt och smidigt är det!