et-loader

EN GÅVA FÖR HÄLSAN

Nedan hittar du våra populäraste tjänster som vi ofta ger bort som presentkort. Om du är osäker vilken tjänst som passar presentkortets mottagare bäst så hjälper vi dig självklart hitta det. Presentkortet kan postas eller skickas elektroniskt till dig eller mottagaren. Vi kommer överens om detaljerna när vi återkopplar till dig.

Träningsprogram1A_S

PERSONLIGT UTFORMAT

träningsprogram

Personligt utformat träningsprogram för att uppnå presentkortets mottagares personliga mål. Vi bygger träningen på mottagarens bakgrund, livssituation, den erfarenhet av träning, mål och de förutsättningar (tid du kan lägga ner på träning och träningsmöjligheter) mottagaren har. Vi tar i beaktande allt för att kunna skapa en så optimal och fungerande lösning som möjligt.

Köp det här presentkortet och personen du ger det till kommer igång med ett nytt och inspirerande träningsprogram som tar honom eller henne mot sina mål.

Personlig utformat

Kost- och träningsprogram

Vår populäraste tjänst med både ett personligt utformat tränings- och kostprogram. Vi bygger träningen på presentkortets mottoagarens bakgrund, livssituation, den erfarenhet av träning, dina mål och de förutsättningar (tid man kan lägga ner på träning och träningsmöjligheter) mottagaren har. På samma gång hittar vi en optimal kost till den livssituation och de personliga mål som mottagaren har. Kosten svarar för den största delen av resultaten och allmänna hälsa. Vi sätter ner ett stort fokus på att hitta en fungerande långsiktig lösning.

Denna tjänst är för den som verkligen vill göra en kickstart, en förändring och nå sina mål.

Träning_Kost_3D1

ALL INCLUSIVE

ONLINE COACHING

JUST NU -20% PÅ ALLA PAKET

Vad hade hon eller han tyckt om ett program, som är personligt utformat för just dem, deras förutsättningar och deras mål? Att träna det de tycker om att träna, så ofta de hinner träna, och nå deras mål utan att behöva ge upp all den mat de tycker om? Hålla dem motiverad med uppdateringar och nya program vartefter de utvecklas? På samma gång alltid ha sin personliga tränare med sig. Ett knapptryck bort, oavsett var eller när, får de svaren på alla deras frågor och justeringar för den vardag de går igenom.

KÖP DIN GÅVA HÄR

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig. Presentkortet kan levereras elektroniskt eller per post. Mottagaren kontaktar oss när hon eller han vill använda presentkortet. Presentkortet är i kraft i 6 månader från utfärdat datum.