et-loader

I SAMARBETE MED

Träna var du vill

med kBoxen

Det är så fantastiskt som det låter. Du kan träna precis var du vill och när du vill. KBoxen är liten, lätt och kan förvaras i garderoben, under sängen eller soffan. Smidig att ta fram och lägga bort. Kboxen packas lätt med i bilen till stugan, jobbresan eller andra tillfällen när du helt enkelt är ”on the go”. Att ta gymmet med sig och skapa ändlösa möjligheter till aktivitet och träning på denna nivå har aldrig varit lättare.

EN MASKIN

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Över 40 rörelser och övningar för hela kroppen – det täcker faktiskt det mesta. Kboxen är ett otroligt redskap för både dig som enbart vill använda dig av den för att komma i form och för dig som vill använda den som ett komplement till din nuvarande träning och idrottsform. Vi ser otrolig potential i maskinen och det är bara fantasin som sätter gränserna på vad den kan göra – Något som vi för övrigt är mycket bra på när det kommer till träning.

 • Ta "gymmet" med dig vart du än åker
 • Anpassar sig automatiskt till just din nivå
 • Över 40 olika rörelser och övningar för hela kroppen
 • Lätt, smidig och enkel att använda

kBox träningsprogram

Inkluderat

Vårt mål är att se dig lyckas! Oavsett om du väljer att hyra eller köpa kBoxen från start så medföljer ett kBox träningsprogram så att du kommer igång med din resa mot dina mål på det bästa sätt möjliga. Träningsprogrammet är byggt och framtaget av Trifinity Training:s egna utbildade och licenserade Exxentric-training coacher och personliga tränare. Tillsammans med Exxentrics produktspecialister har vi tagit fram de effektivaste övningarna, kombinationerna och teknikerna för att uppnå maximala resultat av träningen. Programmen är noggrant strukturerade där varje muskelgrupp får en optimal träningsvolym och den vila som behövs för återhämtning. Det finns ingen speciell nivå du behöver vara på för att komma igång – träningen anpassas helt därifrån du står just nu. Med bilder, texter och videoinstruktioner för varje övning kommer vi, tillsammans, att lyckas!

Kom igång direkt och lätt med

Vår kBox skola

Oavsett fast du hyr eller köper kBoxen så får du ett eget konto hos oss med tillgång till vår kBox skola. Även fast kboxen är mycket enkel att komma igång med – det är bara att tuta och köra – så vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. Vi har därför skapat en steg för steg kBox introduktion och skola där vi går igenom och visar dig hur du packar upp kBoxen, vilka delar som finns och hur du enkelt använder dig av kBoxen. Med några enkla steg kommer du vara igång på nolltid. Här startar resan mot dina mål, din utveckling, ökade prestationer och ett hälsosammare liv.

OPTIMERA DIN TRÄNING

TRÄNA VAR DU VILL

NÄR DU VILL

MED KBOXEN

Hyr eller köp

DEN UNIKA MÖJLIGHETEN ATT HYRA FÖRST OCH KÖP ELLER LÄMNA TILLBAKA SEDAN

Arrow-1-Red

Hyr kbox 59€/mån

FÅ TILLGODO 50% AV HYRAN OM DU VILL KÖPA KBOXEN

Med stor sannolikhet vill du fortsätta att träna med kBoxen – det är faktiskt så kul och effektivt att träna med den. Du har tillgodo 50% av all hyra du har betalat den dagen du väljer att köpa loss din kBox.

 • kBox och tillbehör - hyresavtal + avbetalning
 • kBox träningsprogram & kBox skola
 • Stöd, hjälp och rådgivning
 • Testa först - köp eller lämna tillbaka sedan
 • 3 månaders bindningstid

Ev. frakt tillkommer. Kortast hyrestid är tre månader –  övergår till tillsvidare (månadsvis). Avgiften betalas i förskott (flexibla betalningslösningar månadsvis). Ev. returfrakt bekostas vid återlämning. Frakt/returfrakt beroende på vart kBoxen skall bli levererad.

Arrow-2-Red

Köp kbox

VI SER TILLSAMMANS ÖVER VILKA TILLBEHÖR JUST DU BEHÖVER

Spara in på hyran och köpa din kBox direkt. Vi hjälper dig att sätta ihop det paket med tillbehör som just du behöver. Priset på varje paket varierar beroende på tillbehör – fyll i formuläret nedan så ser vi över det.

 • Din egen kBox med tillbehör
 • 12 månaders garanti
 • kBox träningsprogram & kBox skola
 • Stöd, hjälp och rådgivning
 • 100% nöjdhetsgaranti

Ev. frakt tillkommer. Nöjdhetsgaranti: Om du av någon anledning inte är 100% nöjd med produkten behöver du bara returnera den intakt inom 30 dagar från mottagandet så ger vi dig full återbetalning. Du behöver bara stå för returfraktkostnaden.

”Att ta gymmet med sig och skapa ändlösa möjligheter till aktivitet och träning på denna nivå har aldrig varit lättare. En helt fantastisk möjlighet i den tid vi lever i just nu.”- Robert

Nyfiken / Intresserad?

Det var vi också! Därför valde vi att testa produkten tillsammans med våra klienter och atleter – Det tog inte länge innan vi insåg vilken fantastisk maskin det är.

Hör av dig i formuläret nedan så diskuterar vi oss tillsammans fram till en perfekt lösning för just dig. Du binder dig inte till något genom att skicka in formuläret.

DU TAR FÖRSTA STEGET – TILLSAMMANS FIXAR VI RESTEN

Vi ser mycket framemot att höra från dig!

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Vad är en kBox?

Exxentrics kBox utnyttjar svänghjulsprincipen för att skapa optimalt motstånd/kraft i de koncentriska och excentriska faserna vid styrketräning. Svänghjulet och boxens utformning ger unika fördelar för effektivast möjliga träning. Kboxen ger ett steglöst motstånd utan behov att byta vikter. Den väger endast 15kg och med dess kompakta mått är den både lätt att placera, flytta och ta med ”on the go”. Perfekt för dig som vill använda dig av den som ett komplement till din nuvarande träning, för dig som inte tränar på ett gym eller helt enkelt vill hitta nya, roliga och effektiva sätt att träna på.

Vad betyder det att jag får tillgodo 50% om jag vill köpa kBoxen?

Med största sannolikhet så kommer du att vilja köpa kBoxen efter att du prövat den. Du får halva hyran (50%) som du betalat tillgodo när du köper loss din kBox. Det betyder att vi drar av den summan från kBoxens ordinarie pris. Testa först och känn kraften av kBoxen – välj sedan om du köper eller lämnar tillbaka den. Det är verkligen en grym deal!

Ingår kBox träningsprogrammet och skolningen i priset?

Jadå! Allt vi berättat om ovan ingår i priset. Träningsprogrammet och kBox skolan ingår oavsett om du väljer att hyra eller köpa kBoxen.

Kan jag börja träna med kBoxen fast jag aldrig tränat med en tidigare?

Ja! Det är det bästa med det här – den passar alla oavsett vilken nivå man är på! Den här träningen kommer, med kBoxen och tillsammans med kBox-träningsprogrammet och online skolan, anpassa sig automatiskt för dig och den nivå du är på just nu. Detta utan att behöva gå till gymmet eller bygga ett hemmagym som bränner hål i plånboken. Fantastiskt!

Hur går jag tillväga om jag vill fortsätta hyra kBoxen efter bindningstiden (3 mån) eller vill köpa loss den?

Hyresavtalet gäller i tre månader. Om det inte sägs upp av någon av parterna förlängs avtalet månadsvis och gäller tillsvidare. Du behöver endast meddela om du inte vill fortsätta att hyra kBoxen. Redskapen kan när som helst köpas loss där du får tillgodoräkna den halva erlagda hyran. Dock kan maximalt tillgodoräknat belopp uppgå till 80% av aktuellt köppris.